Om os

Praice forudsiger ansøgerens performance, baseret på Praice profilen, som er skabt af feedback fra ens netværk. Praice muliggør en troværdig kommunikation af adfærd, fordi det undgår manglerne ved traditionelle personlighedstests, som er baseret på selvrapportering.

At tænke personlighed på en anden måde

Når vi præsenterer os selv, snakker vi ofte om, hvad vi laver, hvor vi kommer fra eller vores uddannelsesmæssige baggrund. Men vi mangler det allervigtigste - hvordan vi er som personer.
Praice startede med en mission om at besvare spørgsmålet "Hvad er det, vi ønsker at vide mest om de mennesker, vi ikke kender?" I Praice mener vi, at svaret på dette spørgsmål ligger i at afdække, hvordan mennesker opfattes af andre.
Vi tror, at folks opfattelse af deres familie, venner og kollegaer fortæller os mere end vedkommendes opfattelse af sig selv. Siden vi startede har det været vores mål at ændre den måde, hvorpå vi kommunikerer hvem vi er. Vi har raffineret Praice profilen og valideret den prædiktive validitet, når det kommer til performancerelaterede KPI'er, såsom salgsperformance.

Har du lyst til at vide mere?

PRAICE APS (CVR: 35843345) - HEJREVEJ 33, 2400 KØBENHAVN NV, DANMARK
COPYRIGHT © 2018 PRAICE. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES
Scroll Up